"Minek köszönhetjük a sikert? Az elmúlt 20 évben és a jövőben is elsődleges szempont számunkra a vásárlók elégedettsége. Mi mindenkit kiszolgálunk. "

Lendületes gyártás

Kiváló minőség

Nagy színválaszték

Sok éves szakmai tapasztalat

Gyors kiszállítás

Garancia akár 10 évre

Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Cégünk minden dolgozója nevében kívánunk békés karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt! 


Ünnepi nyitvatartás

Cégünk minden munkatársa nevében kívánunk békés karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt! 

 

Tovább a hírekhez

REFERENCIÁK

Szendvicspanel referenciák

Csarnokrendszerektől, a telkünk végében álló kerti tárolóig. Mára felsorolhatatlanul hosszú a lista, ahová beépíthetővé váltak a Steel-Lemez gyári kínálatában található önhordó szendvicspanel építőelemei. Funkcióiban eltérő épületekhez, eltérő fizikai, tűzállósági, tűzterjedési és hőtechnikai teljesítményeknek kell megfelelni. Ezeket az igényeket figyelembe véve fejlesztettük ki termékkínálatunkat, így a szendvicspaneleket eltérő hőszigetelő maggal, különböző vastagságban, egyedi méretekben tudjuk elkészíteni, vagy készletről értékesíteni.


Lemeztermék referenciák

Homlokzatok, térelhatároló falak, tetők, kapuk és kerítések. Hideg raktárak, ipari, állattartó és mezőgazdasági épületek, garázsok, színek valamint tárolók, előtetők vagy a házunk újra fedése. Felsorolni is nehéz, mi mindenre nyújthatnak megoldást a Steel-Lemez trapézlemezei. Az igényekre - legyenek hozzáértők, vagy rendhagyó módon kísérletezők- , legtöbbször az ügyfeleinkkel közösen találunk megoldást.

 

Tovább a referenciákra

Betöltés...